Tag på singlecamping på Sjælland

Singlecamping tæt på København

På Sydsjælland nær København finder du en af Danmarks bedste ferieparker med camping, hytter, indendørs vandland og masser af aktiviteter.

Er du single og har du lyst til at møde andre singler i din sommerferie?

På Feddet Strand Resort afholder vi for 13. år i træk vores succesfulde singlecamping for forældre og børn i ugerne 27 & 28 i sommeren 2023. Når du deltager på singlecamping, vil du bo sammen med øvrige gæster, som har tilmeldt sig vores singlecamping i et reserveret område for singler på vores boldbaneområde. Der opsættes fællestelt, området ligger forholdsvis tæt på faciliteter og stranden. Der skal forventes cirka 2-3 min. gang til servicebygninger fra camp’en.
Vi skaber rammerne for at I kan holde den perfekte ferie som familie, samtidigt med at I også får mulighed for at møde andre familier. Med opsatte fællestelte og fællesgrille danner dette mulighed for fællesspisning og mange hyggelige aftenstunder. Måske møder I nye bekendtskaber, får nye venner eller måske får børnene nye legekammerater for livet, eller måske får I bare en rigtig god ferie. Vi sætter rammerne, men I bestemmer hvad jeres ferie skal bruges til 🙂

Feddet Strand Resort er tæt på hovedstaden og tæt på naturen

Ta’ på camping nær København og oplev storbyens muligheder samt roen og naturen på campingpladsen. Feddet Strand Resort er en luksuscampingplads ved Faxe, med kun en times kørsel fra København. København er ikke blot Danmarks hovedstad – det er Danmarks stolthed og tilbyder uendelige variationer af attraktioner, seværdigheder og kulturelle oplevelser.

Masser af oplevelser

Her er blot et lille udpluk af populære oplevelser i København – Tivoli, Tycho Brahe Planetarium, København Zoologisk Have, Bakken, Den Blå Planet, Rosenborg Slot, Christiansborg, Carlsberg Museum, Operaen, Nyhavn og mange, mange flere…

Kombiner natur og storby oplevelser

Feddet Strand Resort tæt på København kombinerer to af danskernes foretrukne beskæftigelser – nemlig at nyde storbyens ræs og dens muligheder samt afslapning med familien i skøn natur.Feddet Strand Resort tilbyder camping, hytter og mobilehome, så fortvivl ikke, hvis du ikke selv har en campingvogn.

Kom og besøg os

Kom og besøg Feddet Strand Resort nær København! Vi giver jer mulighed for at nyde tiden og livet sammen med familien i naturskønne omgivelser, hvor der også er masser af aktiviteter på pladsen som f.eks. indendørs swimmingpool, legeland, AdventureGolf, kreativt værksted, junglebane, legepladser og meget mere.

Alt sammen med København inden for 1 times kørsel.

Sikker sandstrand med rent vand

Book et ophold på Feddet her

Prisfornuftig single camping på Sjælland

Feddet Strand Resort har i en årrække afholdt camping for singler i den danske højsæson. Dette tilbud er til dig, der gerne vil holde ferie med børnene, men som samtidig også ønsker at møde andre familier. Ferien kan nydes ligesom I ønsker den, men der er også altid et stort aktivitetsprogram for ugerne.

Vores singlecamping har været en stor succes og mange har forladt vores feriepark med ikke bare uforglemmelige minder, men også med nye bekendtskaber. Lyder det som noget for dig?

Tag på hyggelig singleferie med børn

Når du som single tager på en hyggelig campingferie hos os, er der et væld af underholdning til både børnene og til dig selv. Vores uger med ferie for enlige forældre med børn afholdes på et reserveret område tæt på både strand og aktiviteter.

For at skabe god stemning og hygge blandt alle singler og børn er der opsat fællestelt. Her kan man nyde hyggelige aftener med grill og fællesspisning. Du får derfor rig mulighed for at falde i snak med andre forældre, og børnene kan hurtigt få nye legekammerater.

Vores singlecamping pakker gør, at du får rigtig meget for pengene. Udover pladsen til campingvogn eller telt er der også inkluderet faciliteter som strøm, brusebade, varmt vand i køkken og aktiviteter som vandland, adventure golf, fri WiFi og kul alle dage.

Hos os får du singlecamping med masser af aktiviteter

Vores luksuriøse singlecamping på Sjælland giver dig mulighed for at opleve en helt masse med dine børn og med andre familier. Udendørs aktiviteter kan være alt fra rideture på islandske heste for de hesteglade tøser til et kæmpe adrenalin rush på elektriske motorcykler for de fartglade. Derudover er stranden få meter fra campingpladsen.

Her kan I nyde mange afslappende og sjove timer med leg i vandet eller sandet. Vil I have en hyggelig dag indenfor, så har vi også et stort indendørs legeland, et kreativt værksted og et kæmpestort vandland og afslapningsområde. Feddet Strand Resort er beliggende ca. 1 time fra hovedstaden. Så drømmer du om at tage børnene med i Tivoli eller på strøgtur, så er det også muligt. Når I har oplevet storbyen, kan I vende tilbage til hygge og godt samvær på pladsen for singlecamping.

Vil du holde ferie sammen med dine børn og i selskab med andre singler? Book årets sommerferie på en af Danmark bedste campingpladser!

Single camping for børn og voksne

Er du single og vil du planlægge en skøn ferie med dine børn? Feddet Strand Resort arrangerer hvert år singlecamping for forældre og børn, som foregår i skolernes sommerferie. Vælger du at booke plads på vores camping for singler, kommer du til at bo tæt på andre singler med børn. Der er rig mulighed for at deltage i fællesskabet – blandt andet i de opsatte fællestelte, hvor der kan nydes hyggelig fællesgrill, og du kan få nye bekendtskaber samt legekammerater til dit barn.

Vores camping for singler har været en succes i mere end 10 år, og det er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil holde ferie med dine børn, men også gerne vil have lidt tid sammen med andre single voksne. Du kan møde andre familier og få venner for livet på vores fantastiske og 5-stjernede campingplads. Og hvem ved? Måske vender du tilbage igen næste år.

Hyggelig single camping på Sjælland

Vores single camping byder på alt, hvad du kunne drømme om. Intet program er fastlagt, og det er derfor helt op til dig, hvordan ferien skal se ud. Det bestemmer helt selv, hvornår du vil holde ferie sammen som familie – og hvornår der skal bruges tid sammen med de andre på pladsen. Hvis du møder andre familier, som du går godt i spænd med, kan I impulsivt aftale at deltage i aktiviteter eller at tage på ture til stranden i fællesskab.

Idét singlecampen finder sted i højsæsonen i sommerferien, har vi altid et godt aktivitetsprogram for børnene på vores campingplads. Så udover de aktiviteter du allerede finder på pladsen, vil der være et væld af andre spændende oplevelser. Du kan se nærmere på aktivitetsprogrammet her på hjemmesiden.

Camping på Feddet foregår altid med stil. Uanset om du overnatter i telt, campingvogn eller hytte. Vi tilbyder et væld af faciliteter på pladsen, der gør opholdet lidt mere luksuriøst for dig og dit barn. Vi har indrettet pladsen med moderne servicebygninger, hvor du finder køkken, bad og opholdsrum. Her er der også mulighed for at lave mad og deltage i fællesspisning med andre familier fra singlecampen.

Tag på single camping og mød nye mennesker

Luksus single camping på Sjælland? Feddet Strand Resort er jeres oplagte valg. Vi skaber hvert år et lækkert campingområde for singlefamilier med børn, der gerne vil holde ferie i selskab med andre familier. Som forælder kan du give dit barn en skøn ferie. Og du kan selv få lidt overskud og nyde tiden væk fra den stressede hverdag, alt imens dit barn leger med nye legekammerater fra campingområdet.

Vi skaber nogle gode rammer, og det er så op til dig, hvordan ferien skal fordrives. Singleområdet byder hele tiden på muligheder for at mødes med andre familier. Der er fællestelte og fællesgrill, hvor I kan hygge jer og nyde frokosten eller aftensmaden sammen med de mange andre familier. Herudover kan du selv lave legeaftaler eller planlægge udflugter med dine nye bekendtskaber.

Faktisk er Feddet Strand Resort beliggende tæt på en af Sjællands sjoveste aktiviteter for børn og voksne. Nemlig BonBon land. Det er altid sjovt at være mange afsted, så måske du møder én eller flere andre familie, der også har planer om at tage til BonBon Land. Køber du vores feriepakke for singler, er billetten til BonBon Land nemlig inkluderet.

Single camping med børn og sjove aktiviteter

Som single forælder, der skal på ferie med barn, er det et must, at I kan lave nogle sjove ting sammen. Det har vi sørget for på Feddet Strand Resort. Med i din pakke får du nemlig adgang til et væld af spændende oplevelser på pladsen.

Tag børnene med i vores kæmpe badeland, og lad dem boltre sig i mange timer. Måske sammen med nye legekammerater fra singlecampen. Skal det foregår indendørs, kan vi også byde på legeland, Gamehouse og kreativt værksted. Hvis vejret er gråt og kedeligt, kan der sagtens fordrives et væld af timer med vores indendørs aktiviteter for børn.

Udendørs og tæt på campingområdet kan I opleve alt fra kælezoo og junglebane til gokartcykler, adventure golf, legepladser og Netland. Vi har masser af sjove aktiviteter blot for børnene, men også mange hvor du som forælder kan være med.

Vil du gerne lidt væk fra pladsen? Området omkring Feddet Strand Resort indbyder også til gåture i skoven eller på stranden. En af Danmarks bedste sandstrande er faktisk kun beliggende en kort gåtur fra vores 5-stjernede campingplads. Hvis vejret er med jer, kan hele dagen sagtens nydes på stranden med leg i sandet og i vandet.

Drømmer du om hyggelig single camping, hvor du kan tage på ferie med dit barn og møde andre familier? Læs meget mere om vores feriepakker og tilbud her på siden – og book årets sommerferie med barn i dag.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur