Lystfiskerparadis på Sydsjælland

Mange gode fiskesteder i nærheden

Tag på fisketur når du holder ferie på Feddet Strand Resort og fang din egen aftensmad.

Ferieparken ligger på halvøen Feddet – Danmarks dejligste halvø! Feddet Strand Resort ligger på Feddet en helt enestående halvø på 600 ha. som adskiller Faxe Bugt og Præstø Fjord, hvor mulighederne for lystfiskeri er til stede, for dig som ønsker gode natur- og vandoplevelser.

Det er gratis for alle vores gæster, og der er gode muligheder for fangst.

På campingpladsen har du mulighed for at rense fisk ved vores udendørs køkkener.

Er du lystfisker og vil have yderligere fiskeoplevelser på Sydsjælland og Møn, giver vi dig tips til de gode fiskesteder i vores område. Henvend dig venligst i informationen for yderligere information.

Havørreder og Hornfisk kan fanges fra kysten. Havørreden kan fanges hele året rundt, men topper i foråret fra marts til juli. Hornfisken er mere en familiefisk, da den er noget nemmere at fange i sæsonen, og man skal ikke bruge fiskekroge (så der er ingen børn der kommer til skade). I stedet bruger man silkesnor som sidder fast hornfiskens små tænder. Hornfiskens sæson er fra april til juli.
Hvis du medbringer egen båd så er Torsk og Fladfisk også muligt at fange i området. Ved torsk skal du dog huske at der er lavet nye regler i 2021, og man må kun hjemtage 1 torsk pr person (gælder den vestlige del af østersøen).
Rigtig god fangst!

Gode fiskesteder på Møn og Sydsjælland

Tag på fisketur på Feddet

OPLEVELSESRIG FISKEFERIE I DANMARK

Drømmer du om fiskeferie i Danmark? Så skal du tage familien eller vennerne med til Feddet Strand Resort. Her får I nemlig nogle af de bedste lystfiskeriområder i kort afstand fra ferieparken.

Det er altid gratis for vores gæster at fiske – og hvem ved? Måske er der fangst? Og så er aftensmaden jo på plads.

FISKETUR TIL ET AF SJÆLLANDS BEDSTE OMRÅDER

Når du er på ferie på Feddet Strand Resort, kan du tage ud og fiske med venner eller familie i enten Præstø fjord eller Faxe bugt. Her får du en virkelig skøn fiskeferie i smuk natur. Når du har fået fangst på krogen, kan du benytte dig af et vores udendørs køkkener på pladsen til at rense din fisk.

En fiskeferie for hele familien skal også indeholde andre aktiviteter. Har far f.eks. taget ungerne med ud at fiske? Så byder vores ferieområde også på mange skønne aktiviteter til mor, som f.eks. kan nyde hele dagen i wellness, i fitnesscenter eller på stranden. Og når I alle skal have en dag uden fiskeri eller vejret bare ikke lige er med jer, så kan I tage børnene med i badeland, trampolinland, indendørs legeland eller kreativt værksted.

OVERNAT HOS FEDDET OG FISK I FJORDENE

Vil du ud og fiske med kammeraterne? Eller sammen med din familie? Så er Feddet Strand Resort et oplagt sted at overnatte.

Vores pladser for campingvogne, autocampere eller telte, luksuriøse hytter og feriehuse er alle sammen beliggende i kort afstand til nogle naturskønne områder med gode lystfiskeri muligheder. Samtidig har vi også masser af aktiviteter og oplevelser, når det hele ikke skal gå op i fisk!

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format