Cykeludlejning på Feddet

-og naturskønne cykelruter

Lej en cykel på ferien

Cykler til udlejning på Feddet Strand Resort.

På Feddet Strand Resort kan du nyde en fantastisk ferie, der kombinerer smuk natur, afslapning og aktive udendørsaktiviteter. Et af de populære tilbud på resortet er cykeludlejning, der giver dig mulighed for at udforske området på to hjul.

Feddet Strand Resort ligger i en naturskøn del af Danmark, omgivet af smukke skove, strande og landskaber. Der er cykel- og vandreruter, der fører dig gennem enestående natur, langs kysten og dybt ind i skovene. Du kan udforske området i dit eget tempo og stoppe undervejs for at nyde den friske luft og de betagende udsigter.

En af de mest populære ruter er at cykle langs kysten og opleve den spektakulære udsigt over Østersøen. Du kan også tage en tur til Strandegaard Dyrehaves, hvor du kan nyde en picnic eller slappe af ved vandet. Der er også mange muligheder for at spotte fugle og dyreliv langs ruten.

Vi har en række MTB udlejningscykler på Feddet, så ønsker du eller familien at leje en cykel imens i holder ferie på Feddet, så i kan komme rundt og opleve vores ferieområde, så står vi klar med flotte cykler til udlejning.

 

cykeludlejning-3

Du kan også prøve Panorama-cykelruten ”Fed, fjord og fossiler.” På denne rute cykler du tæt på naturens store og små vidundere. Højt til vejrs kan du iagttage ynglende vandfugle ved Præstø Fjord. Ved jordoverfladen kan du følge hugormens spor imellem tyttebær og hedelyng, og på havets bund kan du gå på fossiljagt efter 65 mio. år gamle hajtænder blandt azurblå søer og kridhvid kalk.

Priser

Priser:
100,- DKK. pr døgn pr. cykel
70,- DKK. for 3 timer. pr. cykel

Lej en cykel i 5 døgn til 4 døgns pris. 400,- DKK
Lej en cykel i 7 døgn til 5 døgns pris. 500,- DKK

Pas godt på nøglen. Mister du nøglen, koster det desværre 250,- DKK.

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format