Ridning med egen hest

- på Feddet og Strandegård

Ferie på Feddet med egen hest

Ønsker du at holde ferie sammen med din hest og vil du opleve Feddets skønne naturområde fra hesteryg, kan du tage din hest med på ferie til Feddet Strand Resort. Vores samarbejdspartner Guldhest.dk tilbyder store grønne områder i folde, klar til dig og din hest, hvor frisk vand og grønt græs er en selvfølgelighed. Du betaler blot 75,- DKK. pr døgn pr. hest. Foldene er placeret lige ved siden af ferieparken. Du kan høre mere hos Guldhest.dk eller på telefon +45 40 48 10 60.

Flot solnedgang på hesteryg

RIDEFERIE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Vil du have hesten med på ferie? Som familie med rideglade børn eller en gruppe af hestepiger er det den oplagte mulighed. På Feddet kan du nemlig nyde en aktiv og hyggelig ferie med at ride på heste. Heste ridning på Feddet kan sagtens foregå med egen hest. Guldhest, som tilbyder rideture, tilbyder også, at du kan få opstaldet din hest under ferien. Faciliteterne hos Guldhest er skønne, og din hest får grønne områder at boltre sig på – altid med frisk vand og grønt græs. Selv kan du også komme godt på græs med et dagskort eller et 10-turs ridekort. Det er op til dig, om du blot vil ride et par dage eller i løbet af hele ferien.

LUKSUS RIDEFERIE PÅ FEDDET

Drømmer du om rideferie med egen hest? Skal der også lidt luksus til? Så skal du holde din aktive ferie hos Feddet Strand Resort. Vi tilbyder adskillige skønne overnatningsmuligheder i alt fra camping og autocamper til hytter og feriehuse.

Når du ikke er ude og ride Feddet rundt, kan du boltre dig i vores mange andre tilbud og aktiviteter. Vores 5-stjernede campingplads byder på alt fra pool, wellness og fitness til et væld af børnevenlige aktiviteter som legeplads, legeland, kælezoo og meget mere. Så uanset om det er hestepigegruppen eller familien med hesteglade børn, der er afsted, så er der masser af lave, når I ikke rider.

FERIE MED EGEN HEST

Ferie på egen hest? Der findes intet skønnere, end at kunne tage sin helt egen hest med på ferie. Området på Feddet byder på utrolig flot natur og mange forskellige typer rideterræn. En ridetur Sjælland hos os kan foregå i skov, hede eller strand. Området omkring pladsen byder faktisk på mere end 30 km ridestier – som du har adgang til med dit ridekort. Derudover byder området også på gode parkeringsmuligheder til din hestetrailer.

TURRIDNING SJÆLLAND I SÆRKLASSE

Vil du gerne prøve ridning på stranden? Hvorfor så ikke spænde hestetraileren bag bilen og tage hesten med på ferie på Feddet? Det er virkelig en oplagt mulighed for at komme ud og ride i helt nye omgivelser. Du får naturoplevelser med i købet og prøver noget helt andet end at ride på en bane eller i de vante omgivelser derhjemme.

Vores campingplads er beliggende tæt på København. Vi er derfor en oplagt feriemulighed, hvis du ønsker at komme væk fra storbyen og nyde naturen med på hesteryg.

Hestetrailer parkering:

Du kan parkere din hestetrailer 3 steder på Feddet.

  • Ved Fedhavnen (Pkt. 12 på oversigtskort)
  • Ved blåbærplantagen (Pkt. 13 på oversigtskort)
  • Ved Fedgården (Pkt. 17 på oversigtskort)

Sørg venligst for, at din hestetrailer ikke spærrer for øvrige trafik og beboere på Feddet.

Hvis du har spørgsmål til mulighederne og kunne tænke dig at høre mere, så kontakt os via telefon på +45 56 72 52 06 eller via e-mail på info@feddet.dk

Se åbningstider for informationen i aktivitetskalenderen her.

Priser

Ridekort

For at ride på Feddet skal du have ridekort. Dette købes i informationen i ferieparken. Prisen er 100,- DKK. pr. døgn pr. hest

Hvis du har spørgsmål til mulighederne og kunne tænke dig at høre mere, så kontakt os via telefon på +45 56 72 52 06 eller via e-mail på info@feddet.dk

Ridestier

Drømmer du om at ride med din egen hest på Feddet og Strandegård, så kan du købe dagsridekort til områdets 30 km ridestier.

Priser

Dagsridekort: 100,- DKK / person.

Ridekort købes i informationen på Feddet Strand Resort, Feddet 12, 4640 Faxe.

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format