Afslapning og luksus

i Feddets pool og spaområde

Udendørs spa og sauna

Drømmer I om afslapning og luksus? Feddet Strand Resort byder på et af de mest luksuriøse wellnessophold Danmark. Panorama sauna? Udendørs og opvarmet spa? Lækkert solområde? Voksen- og børneafdeling? Vores pool- og wellnessområde har det hele. Uanset om I er på kæreste wellness weekend eller på wellness ferie med hele familien. I kan nyde afslapning og få følelsen af luksus. Enten når I får en massage, slapper af i spabadet eller bliver varmet godt op i saunaen.

Vi anbefaler alle vores gæster at prøve wellness og pool. Det er med garanti en oplevelse, I ikke får hver dag. Vores lækre wellness emmer af luksus, og området danner ramme for hygge, sjov, afslapning og mange uforglemmelige øjeblikke. I bliver bestemt ikke skuffede!

Tilvælg fri pool og minigolf og få mere ud af ferien

Vi I gerne prøve flere aktiviteter hver dag, anbefaler vi at I tilkøber fri pool og minigolf til jeres ophold, for at få gratis og ubegrænset adgang til bl.a. denne aktivitet.

Med fri pool og minigolf slipper I for klippekortet og får ubegrænset adgang til:

  • Indendørs pool/vandland
  • AdventureGolf
  • Og selvfølgelig alle andre aktiviteter, der i forvejen er gratis.

Vigtigt: Fri pool og minigolf er personlig og gælder kun for de personer der køber pakken og må ikke udlånes eller overdrages til andre. Overtrædes dette medfører det til øjeblikkelig lukning af kortet uden refundering.

Fri pool og minigolf bestilles online eller ved ankomst, og koster kun 50,- DKK. pr. døgn, pr. pers. og kan kun tilkøbes til det fulde antal personer samt til hele ferieopholdet.

Tøndesauna

Wellnessophold af den bedste slags

Wellnessferie på Feddet Strand Resort er oplevelse, I ikke vil være foruden. Til tider trænger man bare til afslapning og rolige omgivelser. Det får I altid i vores lækre wellness- og poolafdeling. Her kan I lægge hverdagens stress bag jer og bare nyde øjeblikket. Sammen med familien, kæresten eller vennerne.

Besøger I os om sommeren? Vi har også et lækkert udendørs område, hvor I kan sole jer og bare ligge og slappe af i de behagelige solstole. Måske nyde en kold øl eller en lækker drink? I bestemmer selv. Wellness på Feddet Strand Resort er en skøn forandring fra hverdagen – og vores gæster går altid fra stedet med et smil på læben.

Tag på et wellness weekendophold

Et spa- og wellnessophold er den helt ideelle udflugt, når I ønsker at komme lidt væk fra hverdagens trummerum. I kan enten besøge vores wellness som overnattende gæster på pladser eller bare komme forbi for ét enkelt besøg. Hvem ved? Måske nyder I det så meget, at I får lyst til at komme igen?

Besøget i vores wellness og pool foregår via betaling med klip. Klippekortene kan købes i informationen og bliver indsat på et armbånd. På den måde er det super nemt at bruge dem. Prisen på jeres wellness varierer alt efter, hvilket klippekort I køber. Overnattende gæster får entré i spa- og poolområdet til 4 klip, hvorimod ikke-overnattende gæster skal betale 6 klip pr. entré.

I kan også købe en aktivitetspakke, der inkluderer wellness/pool samt andre aktiviteter.

Kommer I for én enkelt dag, kan I blot betale entré på 60,- DKK. hvis I er gæst i forvejen, og ellers 80,- DKK. hvis I ikke er gæst i ferieparken.

Romantisk wellnessophold for 2

Wellness er også sted for romantiske stunder. Med manden eller kvinden i dit liv. På Feddet kan I nyde romantiske øjeblikke i den opvarmede, udendørs spa eller i den exceptionelle panoramasauna. Slut gerne af med ‘det kolde gys’ i en af de udendørs brusere. Eller slap af sammen på en af de behagelige solvogne i poolområdet.

Wellness camping for familien

På Feddet er der altid badevejr! Vores store indendørs wellness- og poolområde er nemlig altid opvarmet til 29 grader i poolen og 38 grader i spabadet. Om I besøger os til efterår, vinter, forår eller sommer, er der altid mulighed for at dykke ned i poolen eller slappe af i spabadet.

Camping med wellness hos os er for hele familien. I wellnessområdet er der derfor lavet en henholdsvis børne- og voksenafdeling. I børnepoolen er der sjov for de helt små med en vanddybde på 0-40 cm. Bassinet er 10×11 m langt, så der er plads til alle. I voksenpoolen kan I nyde afslapning i et 10×25 m langt bassin med 1,4 m dybde.

Hele poolområdet er indrettet med lækre detaljer som springvand, fontæne og massagebænke med luft- og vandmassage. Her er altså plads til, at enhver kan slappe af, nyde øjeblikket og have det sjovt – barn som voksen!

Drømmer I om camping wellness på årets ferie eller weekendtur? I får jeres mest afslappende og sjove ferie nogensinde hos Feddet Strand Resort. Vi står klar til at tage imod jer – vores wellness er altid opvarmet og klar til afslapning!

Fokus på grøn energi og bæredygtighed

På Feddet Strand Resort producerer vi vores egen varme, som blandt andet anvendes i pool og spa området. Vores energi kommer fra Feddets skove, hvor vi producerer eget skovflis. Det nye og moderne fyr fra Linka, som er en af de førende producenter indenfor biomassenanlæg, sørger for at udnytte brændslet bedst muligt, således mindst muligt skovflis skal anvendes og at man samtidigt har den bedst mulige forbrænding. Denne løsning er meget driftsikker og skaber samtidigt en effektiv udnyttelse af det klimavenlige biobrændsel. På denne måde sikrer vi at leve op til vores forventninger om at sikre en vedholdende og grøn energikilde til Feddet Strand Resort. Ydermere kan vi glæde jer med, at strømmen, som anvendes på Feddet Strand Resort, blandt andet i poolområdet til at drive de mange pumper, er grøn strøm, leveret af Ørsted, som får sin strøm fra vedvarende energikilder, såsom europæiske vindmøller.

Læs mere om vores fokus på bæredygtig her.

I poolen benytter vi, ligesom på resten af campingpladsen vitaliseret vand fra Grander. Vandet har mange gavnlige effekter. Bla. smager det bedre (dog ikke det fra pool’en 🙂 ) og føles blødere. Derudover oplever mange brugere positive effekter på sundheden og helbredet.

Priser

For gæster som overnatter på Feddet Strand Resort:
Adgang til pool og spa pr. pers.: 4 klip
Entre pr. pers. 60,- DKK. (uden klippekort)

For gæster som IKKE overnatter på Feddet Strand Resort:
Adgang til pool og spa pr. pers.: 6 klip
Entre pr. pers. 80,- DKK. (uden klippekort)

Adgang skal købes i informationens åbningstider.

Køb klip til oplevelser og komfort

På Feddet Strand Resort afregnes brug af pool og spa, brug af familierum, Adventure Golf samt paddeltennis med klip som indsættes på kreditkort eller på et armbånd som købes i informationen.

Klip er gældende i 3 år fra købsdato. Ubrugte klip refunderes ikke.

10 klip 120,- DKK
20 klip 200,- DKK
50 klip 400,- DKK
100 klip 700,- DKK
400 klip 1400,- DKK

Ved køb af klippekort kan købes ekstra klip for 15,- DKK. pr. klip.

 

 

Andre aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Oversigtskort over halvøen Feddet
Klik på billedet for at hente kortet i PDF format