Camping tæt på København

Campingplads nær København

På Sydsjælland nær København finder du en af Danmarks bedste ferieparker med camping, hytter, indendørs vandland og masser af aktiviteter.

Feddet Strand Resort er tæt på København og tæt på naturen

Ta’ på camping nær København og oplev storbyens muligheder samt roen og naturen på campingpladsen. Feddet Strand Resort er en luksuscampingplads ved Faxe, med kun en times kørsel fra København. København er ikke blot Danmarks hovedstad – det er Danmarks stolthed og tilbyder uendelige variationer af attraktioner, seværdigheder og kulturelle oplevelser.

Masser af oplevelser

Her er blot et lille udpluk af populære oplevelser i København – Tivoli, Thyco Brahe Planetarium, København Zoologisk Have, Bakken, Den Blå Planet, Rosenborg Slot, Christiansborg, Carlsberg Museum, Operaen, Nyhavn og mange, mange flere…

Alt sammen med København inden for 1 time og 15 minutters kørsel.

Kombiner natur og storby oplevelser

Feddet Strand Resort tæt på København kombinerer to af danskernes foretrukne beskæftigelser – nemlig at nyde storbyens ræs og dens muligheder samt afslapning med familien i skøn natur.Feddet Strand Resort tilbyder camping, hytter, feriehuse og mobilehome, så fortvivl ikke, hvis du ikke selv har en campingvogn.

Kom og besøg os

Kom og besøg Feddet Strand Resort nær København! Vi giver jer mulighed for at nyde tiden og livet sammen med familien i naturskønne omgivelser, hvor der også er masser af aktiviteter på pladsen som f.eks. indendørs swimmingpool, legeland, AdventureGolf, kreativt værksted, junglebane, legepladser og meget mere.

Rutsjebaner i Tivoli

Book et ophold på Feddet her

Camping nær København

Feddet Strand Resort er beliggenhed tæt på København, mere præcist nær Faxe – det er ca. 1 times kørsel fra København. Du kan derfor sagtens vælge vores 5 stjernede campingplads, hvis du ønsker at udforske storbyen. Fordelene er mange. Udover at I let kan besøge storbyen, får I også fantastisk natur, ro og afslapning og mange spændende aktiviteter. Det er derfor lidt som en all-in-one ferieoplevelse – med oplevelser for enhver smag!

5 stjernet campingplads nær København

Vores campingplads er 5 stjernet. Det er den, fordi vi har et væld af faciliteter og aktiviteter på pladsen. Listen er lang, men I kan blandt andet benytte jer af brusebad, varmt vand i køkken og opvaskemaskine i vores servicebygning, og opleve alt fra pool, wellness og indendørs legeland til adventure golf, junglebane, legepladser og gokartcykler – og meget mere.

I kan overnatte her i egen campingvogn eller vælge en af vores udlejningstelte eller hytter. Mange aktiviteter er ofte inkluderet i prisen.

Afslappende camping.

Campingferie kan også være helt ideel, hvis I drømmer om ro og afslapning. Det kan være for en enkelt weekend væk fra den travle hverdag eller et par uger på sommerferie. For det første er området fyldt med naturskønne og rolige oplevelser. Der er både strand og skov, hvor I kan gå ture og stresse af. Vi tilbyder også afslappende oplevelser som pool og wellness. Feddet Strand Resort er derfor perfekt til den næste veninde- eller herretur!

Naturrig camping nær København

Elsker I naturen, og skal jeres ferie være fyldt op med udendørs aktiviteter? Når I vælger Feddet Strand Resort, kan I rigtig komme ud i naturen. Stranden er lige i nærheden, når I ønsker sol, sjov og hygge. Vi tilbyder også ture i naturen, som kan nydes fra cykelsæde, hesteryg eller på elektrisk motorcykel – I bestemmer, hvor stærkt det skal gå!

Campingplads for hele familien

Vores campingplads er ideel, hvis I vil på ferie tæt på København. Pladsen er kun en times kørsel fra storbyen. I har derfor mulighed for at tage en eller flere dage, hvor I kører på ind til København og går på opdagelse. Her kan I opleve alt fra Tivoli, København Zoo og Bakken til museer, operaen og den ikoniske ‘Den Lille Havfrue’ skulptur – og meget mere!

Med vores omgivelser, aktiviteter og mange muligheder kan I skræddersy jeres helt egen ferie, så den bliver lige som I ønsker det!

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur