Lejrskole på Sjælland

- i enestående natur

Lejrskolen i strandkanten

En lejrskole med mange faciliteter og aktiviteter

Fedlejren – Søndagsskoleborgen – Sommerkolonien på Feddet – Søndagsskolen – Kært barn har mange navne – igennem flere generationer har den populære feriekoloni været kaldt mange navne, men vi kalder den lejrskolen på Feddet.

Bo tæt på den børnevenlige badestrand

På Feddet finder I også den skønne og børnevenlige badestrand, der kombineres af natur og sandklitter og Faxebugtens rolige vand. Den lange sandstrand giver god plads til alle. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til en helt unik lejrskoleoplevelse på Feddet, helt ude i den skønne natur og tæt på den hvide sandstrand.

Lad os lave god mad til jer mens I er på lejrskole

Slip for madlavningen og lad os servicere jer. I Restaurant Feddet laver vi også mad ud af huset.
Vi er meget åbne for muligheder, lad os tage en snak med jer og høre jeres ønsker og ideer, der gør jeres ophold til et fantastisk ophold. I er velkommen til at kontakte os på telefon +45 5672 5206.

Lejrskole med havudsigt

Værd at vide

Lejemålet er tilgængelig fra kl. 15.00 på ankomstdagen.

Afrejsetidspunkt kl. 11.00

Kontakt os på tlf. +45 5672 5206 for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Priser og tillæg

Priser 2024

Døgnpriser mandag – torsdag:  5.995,-DKK

Døgnpriser fredag – søndag: 8.495,- DKK

Priseksempel 1:

Leje fra fredag kl. 15.00 – mandag kl. 11.00: 3 x 8.495,- = 25.485,- DKK

Priseksempel 2:

Leje fra torsdag kl. 15.00 – søndag kl. 11.00: (1 x 5.995,-) + (2 x 8.495,-) = 22.985,- DKK

Obligatorisk slutrengøring: 2.195,- DKK

Strøm efter måler, pr. kWh: 4,50 DKK

Såfremt lejrskolen er fri på ankomstdagen, kan du bestille ankomst allerede fra kl.10.00 for 500,- DKK.
Såfremt lejrskolen er fri på afrejsedagen, kan du bestille afrejse frem til kl.15.00 for 500,- DKK.
Køb adgang til campingpladsens servicefaciliteter, herunder bade- og toiletforhold (døgnpris) 500,- DKK.

Billeder, video og placering

God plads til børn og voksne i lejren

Group

God plads til børn og voksne i lejren

På lejrskolen er der plads til 75 personer. Lejrskolen er indrettet efter rigtig lejrskole maner med 2 x 2 store soverum med køjesenge samt 4 lederrum, hvor der også forefindes køjesenge. Til hvert af de store soverum tilhører toilet og bade. der forefindes også udendørs toiletter. Herudover har lejrskolen et stort fint køkken, hvor diverse service forefindes. I spisesalen forefindes moderne borde og bænke.

Download vores pjece her for yderligere viden.

Se priser og book online her

Strøm efter måler, pr. kWh: 4,50 DKK

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.