Naturferie i Danmark

Feddet tilbyder vild natur, balsam for krop og sjæl, ferie og oplevelser for livet.

Et unikt tilbud til jer, der ønsker at komme helt tæt på naturen, når I holder ferie

Halvøen Feddet er meget mere end bare et ferieresort.

Her finder du noget af Danmarks smukkeste natur og strand, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på naturen.

Oplev Feddet på en hesteryg

Er du til en fantastisk oplevelse, med islandske heste i et magisk rideterræn, samarbejder vi med Guldhest, om at skabe unikke rideture på halvøen: Du kan læse mere på https://guldhest.dk

Rolige og naturskønne omgivelser

Elsker du rolige og naturskønne omgivelser, så er Feddet et oplagt valg! Feddet Strand Resort ligger, med sin placering ved Faxe bugt, i et af Sjællands smukkeste områder. Området indbyder til hyggelige gåture og kan desuden prale af, at have en af Sjællands bedste strande.

Brug bl.a. vores naturferie som en billig sommerferie i Danmark eller som en unik vinterferie i den friske luft.

Kulturelle oplevelser

Pladsens geografiske placering giver også rig mulighed for flere forskellige kulturelle oplevelser – og med ca. en times kørsel til København, er udvalget uendeligt bredt. Eller hvad med en tur til Møns Klint hvor I kan opleve unik natur. eller som en unik vinterferie i den friske luft

Voksensvømming og wellness

Hver morgen har vi reserveret den store indendørs pool til voksensvømning, så I kan nyde en frisk morgendukkert uden en overfyldt pool. Samtidig kan I også benytte vores udendørs wellness afdeling hvor I finder en 38 grader varm spa samt en panoramasauna. Se priser og mere om vores indendørs pool og wellness her.

Moderne, pæne og rene servicebygninger

Når man tager på ferie skal faciliteterne være i orden. Derfor går vi meget op i at vores servicebygninger altid fremstår pæne og rene.

Har du brug for hjælp?

Hvis du ikke fandt, hvad du søgte eller bare er i tvivl om forløbet vedr. din bestilling, så lad os hjælpe dig.

Du er ALTID velkommen til at ringe til os

Kontakt os på telefon +45 5672 5206 eller send os en mail på info@feddet.dk
Morgendis over Feddet

Book et ophold på Feddet her

Naturferie på Feddet Strand Resort

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie i Danmark, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

Overnat helt tæt på naturen

Feddet Strand Resort giver mulighed for at tage på en ferie eller et weekendophold, hvor I kan komme ud af de vante rammer. Her kan I nemlig overnatte i naturskønne omgivelser med mange muligheder.

I kan blot pakke picnickurven og tage på en hyggelig gå- eller cykeltur på Feddet. Der er masser af skønne steder, hvor I kan folde picnictæppet ud og bare nyde hinandens selskab, jeres frokost og det at være i et med naturen. I området finder i blandt andet en af Sjællands bedste strande.

Står dagen på regn og blæst? Så kan I stadig være aktive i vores indendørs fitnesscenter. Og skal I lige have en lille pause fra en lang dag i naturen, så skal I også nyde en afslappende tur i vores indendørs badeland og wellness.

Vi har noget for enhver smag – og er der en eller to fra familien eller gruppen, der ikke er til naturoplevelser, så har vi også et væld af spændende indendørs aktiviteter.

Tag på naturferie i Danmarks flotteste natur

Naturen omkring Feddet Strand Resort byder på skønne gå- eller cykelture. Vil I på en kortere udflugt, kan I også sejle over til Præstø eller tage bilen på en kort køretur til Møns Klint. Her er der virkelig unik natur for alle pengene.

Book jeres ferie hos Feddet Strand Resort i dag, og se frem til en uforglemmelig ferie i naturens tegn!

Fantastisk ferie i naturen – besøg Feddet!

Drømmer I om naturferie i særklasse? Halvøen Feddet er et af de smukkeste steder i Danmark. De naturskønne omgivelser, som vores campingplads er beliggende i, byder på lidt af hvert. I kan få oplevelser ude i naturen til vands, på stranden, i skoven og i klitterne. Om det skal være i roligt eller aktivt tempo – det er op til jer. Ude i naturen på Feddet kan ferien bruges på alt fra vandreture, strandture og picnics til kitesurfing, kajakroning, mountainbike, fiskeri, golf og meget mere. Der er rig mulighed for at være aktiv, såvel som der for at slappe af og bare nyde ro og stilhed og dét at være væk fra den travle hverdag.

Book ferien på Feddet Strand Resort i dag, og oplev alt fra en af Danmarks bedste strande til et væld af spændingsfyldte aktiviteter i naturen. Vi garanterer, at du aldrig får en kedelig ferie i naturen, når du booker et ophold hos Feddet Strand Resort.

Danmarks smukkeste natur og strand

Ferie ude i naturen behøver ikke at være primitiv. Feddet Strand Resort er en 5-stjernet campingplads med et væld af gode overnatningsmuligheder. Hos os kan du overnatte i egen campingvogn eller autocamper såvel som i en af vores luksuriøse feriehytter, strandhuse eller villaer. I kan med andre ord komme til at føle, at I er på ferie i luksuriøse omgivelser, samtidig med at i er på en skøn naturferie i Danmark.

Jeres natur ferie på Feddet kan sammensættes, lige som I ønsker det. Om alle dagene skal tilbringes på stranden og tempoet skal være roligt, eller om I ønsker aktive øjeblikke – det er helt op til jer. I kan prøve kræfter med alt fra rolige rideture på stranden til adrenalinfyldte ture på elektriske motorcykler. Vi tilbyder mange forskellige måder at opleve naturen på.

Naturferie med børn i alle aldre

Drømmer I om at tage børnene med ud i naturen på årets ferie? Skal den stå på strand, skov og spændende udflugter?

Stranden er et must, når sommeren står for døren. Solrige dage med sand- og vandleg er noget, de fleste børn drømmer om. Fra pladsen kan I gå lige ned til stranden og nyde timevis af sjov leg i vandet og i sandet. På pladsen er der også mange udendørs muligheder. Vi har både legeplads, kælezoo, gokartcykler og meget mere. Børnene kan let komme udenfor og bruge deres energi.

Ferie i naturen Danmark må også gerne byde på skov. Omkring Feddet Strand Resort er der masser af skøn skov. Her kan I gå nogle gode ture og gøre holdt for at nyde jeres medbragte madpakke. Skal det gå lidt hurtigere, kan I også hoppe på cyklen eller mountainbiken. Der er mange gode ruter i området, som byder på noget Danmarks smukkeste natur.

Oplevelser ude i naturen behøver ikke kun foregå omkring pladsen. Vi har også nogle af Danmarks smukkeste steder indenfor kort rækkevidde. Pak tasken, og tag på udflugt til naturfænomener som Møns Klint og Faxe Kalkbrud – eller oplev eksotiske dyr i naturen i Knuthenborg Safaripark.

Book årets ferie på Feddet Strand Resort og få natur få alle pengene. Uanset hvordan I drømmer om at opleve naturen, så er det muligt på Feddet!

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur