Camping med hund

Luksuscamping

På Sydsjælland nær København finder du Feddet Strand Resort som er en af Danmarks bedste ferieparker med camping, hytter, indendørs vandland og masser af aktiviteter.

Luksuscamping i europæisk særklasse

Feddet Strand Resort er med sine 5 stjerner en plads, hvor forventningerne aldrig skuffes. Siden 2013 er Feddet Strand Resort blevet klassificeret til Superplatz og TopErkende. Ferieparken er dermed blandt Europas bedste campingpladser iflg. ADAC og ANWB – Tyskland og Hollands svar på FDM. Er der fart på i hverdagen, bør fritiden bestå af afslapning, hyggelige stunder og forkælelse! Og her er Feddet Strand Resort bestemt et besøg værd, hvis du ønsker 5-stjernet luksuscamping for hele familien. Faciliteterne er moderne og har alt hvad hjertet begærer, når livet skal nydes på en campingplads. Skal kroppen forkæles og velværet plejes, så nyd roen i vores nye sauna eller få løsnet musklerne i vores spa.

Oplevelser for hele familien

5-stjernet luksuscamping på Feddet Strand Resort giver oplevelser for hele familien. Ingen kommer til at kede sig. Besøg eksempelvis vores indendørs vandland, aktivitetshuset Fun & Play, eller lad jer forkæle med afslapning og wellness.

Tæt på en formidabel sandstrand

Feddet Strand Resort ligger 100-200 meter fra Sjællands måske bedste sandstrand – og den dejlige strand med det skønne hvide sand er ideel til familiehygge, leg og badning.
Så ønsker I ekstraordinær luksuscamping på en 4-stjernet campingplads, så er Feddet Strand Resort et oplagt valg. Pladsen ligger i den sydlige del af Sjælland, i det smukke og naturskønne område ved Faxe bugt.

Hytter – campingvogn og telt

Medbring eget telt eller campingvogn, eller bo i en af vores 3 forskellige typer af hytter. Se f.eks. vores klassiske Fjordhytter, vores lækre og komfortable Lærkehytter eller vores luksuriøse Strandhytter. Strandhytten er en luksushytte indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 5 personer. En dobbeltseng i separat soverum, to boksmadrasser på hemsen og en soveplads på sovesofaen i stuen. Badeværelset har gulvvarme, brusebad og toilet – og køkkenet er indrettet med service, ovn, køleskab m.m. Opholdsrummet er møbleret med bord, stole, sovesofa og fladskærm med DVD. Strandhytterne har desuden en overdækket sydvendt terrasse.

Masser af luksus og oplevelser

Kom og oplev en af Europas bedste campingpladser med masser af luksus og oplevelser. Vi giver jer mulighed for at nyde tiden og livet sammen med familien i naturskønne omgivelser – med København lige i nærheden.

Sundhed og velvære

I poolen på Feddet Strand Resort benytter vi, ligesom på resten af campingpladsen, vitaliseret vand fra Grander. Vandet har mange gavnlige effekter – bl.a. smager det bedre og føles blødere. Derudover oplever mange gæster positive effekter på sundheden og helbredet.