Luksuscamping i Danmark

Luksuscamping

På Sydsjælland nær København finder du Feddet Strand Resort som er en af Danmarks bedste ferieparker med camping, hytter, indendørs vandland og masser af aktiviteter.

Luksuscamping i europæisk særklasse

Feddet Strand Resort er med sine 5 stjerner en plads, hvor forventningerne aldrig skuffes. Siden 2013 er Feddet Strand Resort blevet klassificeret til Superplatz og TopErkende. Ferieparken er dermed blandt Europas bedste campingpladser iflg. ADAC og ANWB – Tyskland og Hollands svar på FDM. Er der fart på i hverdagen, bør fritiden bestå af afslapning, hyggelige stunder og forkælelse! Og her er Feddet Strand Resort bestemt et besøg værd, hvis du ønsker 5-stjernet luksuscamping for hele familien. Faciliteterne er moderne og har alt hvad hjertet begærer, når livet skal nydes på en campingplads. Skal kroppen forkæles og velværet plejes, så nyd roen i vores nye sauna eller få løsnet musklerne i vores spa.

Oplevelser for hele familien

5-stjernet luksuscamping på Feddet Strand Resort giver oplevelser for hele familien. Ingen kommer til at kede sig. Besøg eksempelvis vores indendørs vandland, aktivitetshuset Fun & Play, eller lad jer forkæle med afslapning og wellness.

Tæt på en formidabel sandstrand

Feddet Strand Resort ligger 100-200 meter fra Sjællands måske bedste sandstrand – og den dejlige strand med det skønne hvide sand er ideel til familiehygge, leg og badning.
Så ønsker I ekstraordinær luksuscamping på en 4-stjernet campingplads, så er Feddet Strand Resort et oplagt valg. Pladsen ligger i den sydlige del af Sjælland, i det smukke og naturskønne område ved Faxe bugt.

Hytter – campingvogn og telt

Medbring eget telt eller campingvogn, eller bo i en af vores 3 forskellige typer af hytter. Se f.eks. vores klassiske Fjordhytter, vores lækre og komfortable Lærkehytter eller vores luksuriøse Strandhytter. Strandhytten er en luksushytte indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 5 personer. En dobbeltseng i separat soverum, to boksmadrasser på hemsen og en soveplads på sovesofaen i stuen. Badeværelset har gulvvarme, brusebad og toilet – og køkkenet er indrettet med service, ovn, køleskab m.m. Opholdsrummet er møbleret med bord, stole, sovesofa og fladskærm med DVD. Strandhytterne har desuden en overdækket sydvendt terrasse.

Masser af luksus og oplevelser

Kom og oplev en af Europas bedste campingpladser med masser af luksus og oplevelser. Vi giver jer mulighed for at nyde tiden og livet sammen med familien i naturskønne omgivelser – med København lige i nærheden.

Sundhed og velvære

I poolen på Feddet Strand Resort benytter vi, ligesom på resten af campingpladsen, vitaliseret vand fra Grander. Vandet har mange gavnlige effekter – bl.a. smager det bedre og føles blødere. Derudover oplever mange gæster positive effekter på sundheden og helbredet.

Boldspil på Feddet Strand

Book et ophold på Feddet her

Luksuscamping

Skal jeres ferie byde på lækre omgivelser, afslapning og forkælelse? Hos Feddet Strand Resort får I virkelig en luksuriøs campingoplevelse udover det sædvanlige. Vores campingområde byder nemlig på et væld af moderne faciliteter og aktiviteter og er derfor et oplagt valg, når I ønsker en 5-stjernet luksuscamping oplevelse. Vores plads er faktisk blandt de bedste i Europa – siden 2013 har den fået klassifikationer som Superplatz og TopErkende fra lande som Tyskland og Holland.

Luksuscamping tæt på København

Feddet Strand Resort har det hele! Vores moderne campingområde er nemlig beliggende i skøn natur, tæt på stranden – men også under 1 times kørsel fra den danske hovedstad. Så hvis I drømmer om en luksusferie med både natur, afslapning, aktiviteter og storbysoplevelser – er Feddet Strand Resort et godt bud. I kan tage bilen på dagstur til storbyen. Her kan I få mange oplevelser som familie eller par – shoppingtur på strøget, et besøg i Tivoli eller Københavns Zoo eller en kulturel dag med byens mange museer eller f.eks. det oplevelsesrige Tycho Brahe Planetarium. Når I har fået nok af storbyens stress og travlhed, kan I blot vende tilbage til Feddet Strand Resort og nyde resten af jeres ferie i afslappende og rolige omgivelser.

Luksuscamping for hele familien

Luksushytter, wellness og sauna, vand af den bedste kvalitet og hvid sandstrand i gåafstand? Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men I får faktisk alt dette hos Feddet Strand Resort. Når I nyder ferien her, kan I derfor lægge alle bekymringer bag jer og blot nyde de hyggelige stunder.

Camping med masser af aktiviteter

Luksuscamping handler ikke kun om velindrettede hytter, wellness og god rødvin – det handler også om aktiviteter for hele familien! Feddet Strand Resort er især en luksus campingplads på dette punkt. Vi tilbyder nemlig et væld af både indendørs og udendørs aktiviteter for både børn og voksne. Den nærliggende strand er ideel til leg, badning og afslapning, når vejret et godt. I kan også prøve udendørsaktiviteter som ridning, cykling, elektriske motorcykler, junglebane, gokartcykler, adventuregolf og meget mere. Når det ikke er sommer eller hvis dagene er lidt grå, tilbyder vi også et væld af indendørs aktiviteter – I skal nemlig aldrig kede jer! Vi har alt fra indendørs badeland, pool, wellness og sauna til kreativt værksted, Fun & Play, Gamehouse, legeland og fitness.

Læs mere om vores aktiviteter og faciliteter, og bestil jeres luksus campingferie i dag!

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur