Romantisk weekendophold for to på Feddet

Forkæl din nærmeste og tag på romantisk weekendophold fra kun kr. 4.495,-

Se priser og book online her

Nyd Feddet og hinanden i en luksushytte med eget spa

Få tid til hinanden med et luksus weekendophold for to

På Feddet Strand er der tid til at nyde hinanden, naturen, aktiviteterne, den gode mad og drikke eller en lang aftentur langs stranden. Prøv f.eks. et romantisk weekendophold for to i en af vores luksushytter eller Premium mobilehomes med eget spa. Når I ankommer har vi sørget for alt, sengene er selvfølgelig redt op, og der står også en kold flaske cava samt snacks klar til jer, således getaway turen kan nydes fra første minut.

Fri adgang til indendørs pool og wellness og udendørs 38 graders spa

Er det tid til forkælelse og velvære, så er der rig mulighed i vores store indendørs pool og wellness område. Lige udenfor finder I vores utrolig populære spa, som er opvarmet til 38 grader. Efter badet kan I blive endnu mere gennemvarmet i vores panoramasauna.

Også tid til sjov

På et weekendophold for to skal der også være plads til en god gammeldags dyst. Når I er godt afslappet efter en tur i pool og spa, har vi en stor 12 hullers Adventuregolf bane lige ved siden af informationen. Her kan I få afgjort hvem der er skarpest til minigolf på 12 udfordrende huller på kunststofgræs. Når sejren skal deles med hele omverdenen, kan du logge på vores trådløse net med mobilen.

Lån cykler gratis og oplev halvøen Feddet

Halvøen Feddet er fantastisk til cykelture. Du kan låne cykler gratis i informationen og opleve vores halvø på to hjul. Vi har gode cykelruter både på Feddet, men også uden for vores halvø. Tag f.eks. på cykeltur til kalkbruddet Faxe og oplev Danmarks største hul i jorden. Kig blot forbi informationen, så guider vi jer ud fra jeres ønsker.

Nyd naturen med hinanden

Halvøen Feddet byder på den absolutte bedste naturoplevelse, hvor der er plads til ro, romantiske gåture og følelsen af frihed med et væld af sanseoplevelser. Tag de gode sko på og oplev den enestående halvø Feddet. Lige udenfor ferieparken møder I den fantastiske natur, som giver ro til sjælen og kærlighed til forholdet. Pak picnic kurven og nyd den rene natur i flere timer.

Alt i alt et fortjent afbræk i hverdagen og en uforglemmelig parweekend, hvor i får tid med hinanden.

Weekendophold for to

Luksus weekendophold for to

i Premium Strandhytte eller Premium mobilehome
kr 4.995 Inkl. strøm og slutrengøring
 • Vælg mellem Premium Strandhytte eller Premium Mobilehome
 • Egen udendørs jacuzzi på terrassen
 • 1 flaske kølig cava + snacks ved ankomst
 • 2 x morgenmads takeaway poser
 • 2 x middag for 2 personer i Restaurant Feddet inkl. velkomstglas (vælg valgfrit fra menukortet) Drikkevarer købes særskilt. (Husk at booke et bord)
 • 2 x linnedpakke til 2 pers. inkl. opredning
 • Fri adgang til Pool & Spa område
 • Fri adgang til wifi / trådløst net
 • Fri adgang til AdventureGolf
 • Fantastiske omgivelser med enestående natur og lange strande.
 • Strøm og slutrengøring er inkluderet i prisen

Weekendophold for to

i Premium Strandhytte eller Premium mobilehome
kr 4.495 Inkl. strøm og slutrengøring
 • Vælg mellem Premium Strandhytte eller Premium Mobilehome
 • Egen udendørs jacuzzi på terrassen
 • 1 flaske kølig cava + snacks ved ankomst
 • 1 x middag for 2 personer i Restaurant Feddet inkl. velkomstglas (vælg valgfrit fra menukortet) Drikkevarer købes særskilt. (Husk at booke et bord)
 • 2 x linnedpakke til 2 pers. inkl. opredning
 • Fri adgang til Pool & Spa område
 • Fri adgang til wifi / trådløst net
 • Fri adgang til AdventureGolf
 • Fantastiske omgivelser med enestående natur og lange strande.
 • Strøm og slutrengøring er inkluderet i prisen

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Pool & Spa

Ingen ferie uden indendørs pool og spa. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for voksne. Fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer. Ønsker i mere privatliv og fred står jacuzzien på jeres egen terrasse klar til at hoppe i. 

Se mere om Pool & Spa her

Opleve Feddets natur

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

 

Tag på stranden

Feddet Strand er en af Sydsjællands bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer langs Feddet. Feddet Strand er med sit lave vand en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Derudover byder stranden på masser af aktiviteter om sommeren, rideture langs stranden, beach volley, hygge i vores store strandtelt samt fri vandleg og sjov på vores hoppe- og forhindringsbaner, som ligger placeret ude i vandet.

Se mere om stranden her

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i hytten eller mobilehomet, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

AdventureGolf

Adventure Golf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Se mere om AdventureGolf her

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.

Indendørs vandland

Kæmpe indendørs vandland med både udendørs jacuzzi og finsk sauna.

Børnevenlig sandstrand

Direkte adgang til børnevenlig hvid sandstrand med vandaktiviteter.

Enestående natur

Storslået naturområde, der er klar til at blive udforsket.

Aktiviteter

Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien.

Tæt på København

Kun 50 minutters kørsel i bil fra København.

Ladestandere til elbiler

Vi har ladestandere til elbiler, så du kan fylde elbilen med grøn energi