Weekendophold for to

Nyd Feddet og hinanden i en Spa Lodge

Få tid til hinanden med et luksus weekendophold for to

På Feddet Strand er der tid til at nyde hinanden, naturen, aktiviteterne, den gode mad og drikke eller en lang aftentur langs stranden. Prøv f.eks. et romantisk weekendophold for to i en af vores Spa Lodges eller mobilehomes med eget spa. Eller hvad med et at vores eksklusive feriehuse? Se f.eks. Havsuiten Olivia – Perfekt til et romantisk weekendophold.

Indendørs pool og wellness og udendørs 38 graders spa

Er det tid til forkælelse og velvære, så er der rig mulighed i vores store indendørs pool og wellness område. Lige udenfor finder I vores utrolig populære spa, som er opvarmet til 38 grader. Efter badet kan I blive endnu mere gennemvarmet i vores panoramasauna.

Også tid til sjov

På et weekendophold for to skal der også være plads til en god gammeldags dyst. Når I er godt afslappet efter en tur i pool og spa, har vi en stor 12 hullers Adventuregolf bane lige ved siden af informationen. Her kan I få afgjort hvem der er skarpest til minigolf på 12 udfordrende huller på kunststofgræs. Når sejren skal deles med hele omverdenen, kan du logge på vores trådløse net med mobilen.

Lej cykler og oplev halvøen Feddet

Halvøen Feddet er fantastisk til cykelture. Du kan leje cykler i receptionen og opleve vores halvø på to hjul. Vi har gode cykelruter både på Feddet, men også uden for vores halvø. Tag f.eks. på cykeltur til kalkbruddet Faxe og oplev Danmarks største hul i jorden. Kig blot forbi receptionen, så guider vi jer ud fra jeres ønsker.

Smiley på Feddet Strand Resort

Book et ophold på Feddet her

Nyd naturen med hinanden

Halvøen Feddet byder på den absolutte bedste naturoplevelse, hvor der er plads til ro, romantiske gåture og følelsen af frihed med et væld af sanseoplevelser. Tag de gode sko på og oplev den enestående halvø Feddet. Lige udenfor ferieparken møder I den fantastiske natur, som giver ro til sjælen og kærlighed til forholdet. Pak picnic kurven og nyd den rene natur i flere timer.

Alt i alt et fortjent afbræk i hverdagen og en uforglemmelig parweekend, hvor i får tid med hinanden.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur