Feriestop og paradis for sejlerfamilien

Som sejler på farten er du og din familie hjertelig velkommen

Ferie i egen båd

Her er du og din familie hjertelig velkommen, også selvom i ankommer med egen båd 🙂

På Feddet Strand Resort er dig og din sejlbåd hjertelig velkommen.
Vi tilbyder fantastiske faciliteter og aktiviteter til dig og din familie på en af Europas bedste campingpladser.

Overnatning på vandet

Ønsker dine børn også, at der skal ske lidt mere i ferien, end bare at overnatte i en havn, hvor alting er kedeligt og hvor der ingen legekammerater er og kan i selv transportere jer fra båd til land, f.eks. i form af en lille gummibåd, så tilbyder vi fantastiske rammer for jeres familie. Her får i fri adgang til campingpladsens faciliteter (køkken, bad og toiletforhold, affaldssortering, udslag for kemisk toilet m.m.), masser af aktiviteter for børnene i form af indendørs vandland, inde- og udendørs legepladser, adventuregolf, restaurant og indkøbsmuligheder samt meget mere. Lyder dette interessant for jer, så er Feddet det helt rigtige sted for jer at sejle til. I kan enten lægge for svaj i Præstø Fjord ud for Fedhavnen eller lægge for svaj langs stranden på Feddet i Faxe Bugt.

Solnedgang på Feddet

Værd at vide

Lej bil eller cykel på Feddet og få mere ud af ferien

Vi har nye flotte udlejningscykler på Feddet, så ønsker du eller familien at leje en cykel imens i holder ferie på Feddet eller omkring Feddet, så i kan komme rundt og opleve vores ferieområde, så står vi klar med flotte cykler til udlejning.

Ønsker i at leje bil for at se vores skønne destination, så hjælper vi gerne med formidlingen omkring dette også.

Vi glæder os til at se dig og din båd ved Feddet Strand Resort.

Priser og tillæg

Pris pr båd: 250,- DKK pr. døgn

Tilbuddet gælder for op til 6 personer.
I tilbuddet har du fri adgangs til campingpladsens faciliteter, køkken, bad og toilet, pool og spa, adventuregolf, trampolinland samt meget mere.

Ved ankomst henvender I jer blot  informationen og får udleveret adgangskort til campingpladsen. Kommer i uden booking, skal indtjekning ske i informationen.

Ferietilbuddet kan kun bookes på telefon.

Billeder, video og placering

Sådan booker du

Group

Ferietilbuddet kan kun bookes på telefon + 45 56 72 52 06.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Handelsbetingelser

Group

Betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Der opkræves 1.000,00 DKK. senest 14 dage efter reservation. Dette beløb modregnes ved den endelige afregning. Restbeløbet forfalder 60 dage før ankomst, der fremsendes ikke en ny opkrævning, gæsten er selv ansvarlig for at få betalt rettidig ellers kan pladsen eller udlejningsenheden ikke garanteres. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Diners. Der pålægges ikke gebyr på Dankort og Visa Kort. Dog pålægges gebyr på danske udstedte kreditkort af et mindre gebyr på 1,00 %. På udenlandske udstedte kreditkort pålægges et mindre gebyr på 2,00 %, gebyret trækkes automatisk ved handlen.

Booking

Booker du med mere end 2 mdr. til ankomst, betales 1. rate 14 dage efter reservation, restbeløb betales 2 mdr. før ankomst. Booker du med under 2 mdr. til ankomst, betales hele beløbet 14 dage efter reservation. Booker du med under 14 dage til ankomst, betales hele beløbet på reservationsdatoen.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
14 dages fortrydelsesret er gældende og det indbetalte beløb gives retur hvis der afbestilles op til 14 dage efter reservationsdatoen. Ved afbestilling 14 dage efter reservationsdatoen medfører ingen returnering.
Afbrydelse af allerede startet ophold medfører ingen refusion.
Ferie kan ikke videregives/sælges til 3. mand.

Udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder er 100 % røgfrie. Ryges der alligevel, koster det et rengøringsgebyr på 2.000,00 DKK.

Nøgler

Mister du din nøgle til vores udlejningsenheder, udlejningscykler eller gokarts, opkræver vi et erstatningsgebyr på 750,00 DKK.

Tryghedspakke basis – 295,00 DKK

Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for trygt at købe din ferie med mulighed for at ombooke dit ophold op til 30 dage før ankomst uden omkostninger. Opholdet skal blot ombookes til senere ophold inden for 6 måneder. Efter 6 måneder bortfalder ombookningsgarantien. Beløb, som er indbetalt, vil blive stående på din gæstekonto, og kan ikke refunderes. Beløbet kan kun anvendes til ferieophold. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Tryghedspakke Luksus – 995,00 DKK.

Ønsker du fuld dækning af beløbet før ophold, samt under opholdet og ingen administrationsgebyr, anbefaler vi at du tegner vores luksus afbestillingsbeskyttelse. Ved brug af luksus afbestillingsbeskyttelsen fratrækkes beskyttelsens værdi og resten af det indbetalte beløb tilbagebetales til gæsten. Der kræves ingen dokumentation for afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen skal tegnes ved bestilling eller senest ved betaling af 1. rate. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke efterfølgende annulleres. Denne afbestilling kan ikke bestilles til sæsonpakker eller selskabsarrangementer.

Afbestilling ved force majeure

Feddet Strand Resort kan aflyse eller afbryde enhver booking eller ophold på grund af force majeure, hvorved forstås; krig, optøjer, strejke, lockout, olie og benzinrationeringer, grænselukninger, epidemier, natur- og forureningskatastrofer eller lignende hændelser. Der tilkommer ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Ved afbestilling fra kunde under force majeure tilkommer der ikke kunden nogen former for godtgørelse, ombooking eller tilbagebetaling af det indbetalte beløb.