Faciliteter

Vi tilbyder nogle af Europas bedste faciliteter

Du kan godt glæde dig til at besøge en af Europas bedste campingpladser. Feddet Strand Resort ligger på Sydsjælland, ikke langt fra København, midt i en storslået og afvekslende natur – med direkte adgang til en af Sjællands bedste badestrande.

Best Camping siden 2013

Vores lækre moderne faciliteter omfatter bl.a. en kæmpe indendørs og opvarmet pool med separat børnebassin, inden- og udendørs spa, sauna, komfortable og klimavenlige servicebygninger med børne- og babyvenlig fællesrum, shoppingmuligheder og cafe.

Feddet Strand Resort er siden 2013 hvert år blevet kåret til “Superplatz” og “Erkende Camping Top 5” af ADAC og ANWB, hvilket betyder at vi er blandt Europas allerbedste campingpladser.

I 2021 + 2022 + 2023 er vi endda kåret som Danmarks bedste plads af tyske PiNCAMP og ADAC.

Mere end luksuscamping

Campingpladsen er dog meget mere end luksuscamping og komfortabel hytteferie. Her er masser af aktiviteter for børnefamilier, sjove og udfordrende legepladser både inden- og udendørs, minigolf, kæledyrs zoo og meget, meget mere.

Servicebygninger

Servicebygningerne på Feddet Strand Resort er helt enestående. Udover at bygningerne er arkitektonisk flotte, er de funktionelt indrettet med store, lyse rum bygget af miljøvenlige materialer med Co2 besparende installationer.

Se mere her…

Butik

Vores butik på Feddet Strand Resort tilbyder et stort sortiment indenfor dagligvarer. Hver morgen står vores smilende personale klar til at servicere dig med morgenbrød. I højsæsonen samt helligdage har vi fersk kød til grillen og frisk grønt til salaten.

Se mere her…

Møde og konferencefaciliteter

På Feddet Strand Resort har vi lokalerne klar til dit næste firma- eller privatarrangement. Vi har lokaler i forskellige størrelser, og vores nyeste har plads til 120 siddende gæster. Derudover har vi også lokaler velegnet til mindre selskaber, eksempelvis op til 18 eller 30 siddende gæster.

Se mere her…

Udendørs overdækket terrasse

Mere for pengene

På Feddet Strand Resort er brusebad, varmt vand i køkken, samt mange af vores aktiviteter inkluderet i prisen. Du behøver  heller at ikke at tænke på opvasken. Brug vores opvaskemaskine i servicebygningerne helt gratis, og få mere tid til sjov med familien.