
Nytårs gourmetoplevelse på Feddet i Bistro No 12
Kom til nytår på Feddet
Lad 2026 begynde med stil!
Træd ind i det nye år med en uforglemmelig aften på Feddet Strand Resort, hvor Bistro No 12 inviterer dig til en eksklusiv nytårsoplevelse i smukke omgivelser og med gastronomi i særklasse. Læn dig tilbage – vi forkæler dig hele vejen.
Glæd dig til en overdådig 8-retters luksusmenu, hvor hver servering er nøje sammensat for at vække dine smagsløg. Aftenen starter med bobler og snacks i Loungen til H.M. Kongens nytårstale, og slutter med kransekage og champagne.
Program for aftenen
Kl. 18.00 – Bobler & snacks i Loungen til nytårstalen
Kl. 18.30 – Velkommen i Bistro No 12
Kl. 23.45 – Kransekage & champagne i Loungen
- Snacks og bobler i Loungen
- Tun · Kimchi · Tang
Håndskåret tun vendt i miso sauce, toppet med tang og wasabi sesam. - Kammusling · Jordskokker · Rosenblade
Smørstegt kammusling på cremet jordskokke-puré, toppet med syltede jordskokker, sprøde salvie chips og et strejf af rosenblade. - Hummerbisque med grillet hummerhale
Fløjlsblød bisque lavet på skaller og cognac, serveret med en smørgrillet hummerhale og frisk purløgsolie - Renser – Sorbet
Citron- og myntesorbet, frisk og syrlig sorbet til at rense ganen og forberede smagsløgene på hovedretten. - Pause
(Stræk benene, få frisk luft og nyd samtidigt en valgfri cocktail i loungen) - Risotto · Svampe fra Feddet · Fløde
Cremet risotto med håndplukkede svampe fra Feddet, vendt i fløde og gammelknas, toppet med et strejf af sort trøffel og sprøde svampechips - Beef Wellington · Morkler · Selleri
Oksemørbrad indbagt i smørbagt butterdej med svampeduxelles og skalotteløg. Serveres med variation af sellerpuré, morkel og kartoffelpavé – samt en fyldig rødvinsglace. - Chokoladeskum · Havtornsorbet · Frugtlæder
Luftig chokoladeskum på mørk chokolade, serveret med syrlig havtornsorbet og tyndt frugtlæder af havtorn og æble.
Glæd dig til en smagfuld, stemningsfuld og stilfuld afslutning på året – vi glæder os til at fejre nytår med
dig på Feddet!
Begrænsede pladser – book allerede nu via mail: info@feddet.dk
Reservér et bord:
Åbningstider:
Se Menu- og drikkevarekort her:
Tilvalg:
Tilvalg – løft oplevelsen endnu højere
- 10 g caviar – 195,- DKK
- 6 østers med garniture – 195,- DKK
- Udvalg af oste med sprødt og sødt – 125,- DKK pr. person
Priser:
Pris pr. kuvert: 995,
– DKK
Vinmenu (6 glas): 595,
– DKK
Saftmenu (6 glas): 495,
– DKK
Ved afbestilling under 14 dage før betales 100 % af beløbet.