Feddets store JULEkalender

Deltag i årets store julekonkurrence hvor du kan vinde gaver der glæder hele familien!

Hver dag fra den 1. – 24. december udlodder vi en fantastisk præmie, som du kan glæde hele familen med. På Facebook laver vi et opslag i løbet af dagen, hvor vi skriver hvordan du deltager i dagens konkurrence.

Med andre ord, kan det være en kæmpe hjælp at følge vores Facebookside!

Det er selvfølgelig helt gratis at deltage, og du skal blot udfylde navn og email-adresse.  

Vi kontakter alle vindere via mail direkte inden for få dage. Vi må desværre ikke offentliggøre vindernavnene på Facebook, grundet GDPR.

Alt det med småt: Præmien er personlig, kan ikke ombyttes til kontanter og må ikke videresælges. Det er ikke tilladt at deltage mere end en gang pr. dag. Email adressen skal være gyldig og permanent. Ved deltagelse accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev, som du når som helst kan framelde dig igen. Vi sender normalt kun ca. 2-3 nyhedsbreve pr. mdr.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Sådan deltager du i Feddets store julekalender:

Udfyld derefter nedenstående felter med navn og email.

Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du samtidig at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, med henblik på at kunne kontakte dig hvis du vinder. Du accepterer samtidig at modtage vores nyhedsbrev, som du når som helst kan framelde dig igen. Efter framelding, deltager du ikke længere i konkurrencen.