Nytårs gourmetoplevelse på Feddet i Bistro No 12

Kom til nytår på Feddet

Lad 2026 begynde med stil! 

Træd ind i det nye år med en uforglemmelig aften på Feddet Strand Resort, hvor Bistro No 12 inviterer dig til en eksklusiv nytårsoplevelse i smukke omgivelser og med gastronomi i særklasse. Læn dig tilbage – vi forkæler dig hele vejen. 

Glæd dig til en overdådig 8-retters luksusmenu, hvor hver servering er nøje sammensat for at vække dine smagsløg. Aftenen starter med bobler og snacks i Loungen til H.M. Kongens nytårstale, og slutter med kransekage og champagne.

Program for aftenen

Kl. 18.00 – Bobler & snacks i Loungen til nytårstalen

Kl. 18.30 – Velkommen i Bistro No 12

Kl. 23.45 – Kransekage & champagne i Loungen 

  • Snacks og bobler i Loungen
  • Tun · Kimchi · Tang
    Håndskåret tun vendt i miso sauce, toppet med tang og wasabi sesam.
  • Kammusling · Jordskokker · Rosenblade
    Smørstegt kammusling på cremet jordskokke-puré, toppet med syltede jordskokker, sprøde salvie chips og et strejf af rosenblade.
  • Hummerbisque med grillet hummerhale
    Fløjlsblød bisque lavet på skaller og cognac, serveret med en smørgrillet hummerhale og frisk purløgsolie
  • Renser – Sorbet
    Citron- og myntesorbet, frisk og syrlig sorbet til at rense ganen og forberede smagsløgene på hovedretten.
  • Pause
    (Stræk benene, få frisk luft og nyd samtidigt en valgfri cocktail i loungen)
  • Risotto · Svampe fra Feddet · Fløde
    Cremet risotto med håndplukkede svampe fra Feddet, vendt i fløde og gammelknas, toppet med et strejf af sort trøffel og sprøde svampechips
  • Beef Wellington · Morkler · Selleri
    Oksemørbrad indbagt i smørbagt butterdej med svampeduxelles og skalotteløg. Serveres med variation af sellerpuré, morkel og kartoffelpavé – samt en fyldig rødvinsglace.
  • Chokoladeskum · Havtornsorbet · Frugtlæder
    Luftig chokoladeskum på mørk chokolade, serveret med syrlig havtornsorbet og tyndt frugtlæder af havtorn og æble.

Glæd dig til en smagfuld, stemningsfuld og stilfuld afslutning på året – vi glæder os til at fejre nytår med
dig på Feddet!
Begrænsede pladser – book allerede nu via mail: info@feddet.dk

Reservér et bord:

Åbningstider:

Se Menu- og drikkevarekort her:

Tilvalg:

Tilvalg – løft oplevelsen endnu højere

  • 10 g caviar – 195,- DKK
  • 6 østers med garniture – 195,- DKK
  • Udvalg af oste med sprødt og sødt – 125,- DKK pr. person

Priser:

Pris pr. kuvert: 995,
– DKK
Vinmenu (6 glas): 595,
– DKK
Saftmenu (6 glas): 495,
– DKK

Ved afbestilling under 14 dage før betales 100 % af beløbet.