Spar 30% i uge 26

Kan du holde ferie før skolernes sommerferie, er der store besparelser!

Se priser og book online her

Sommerferietilbud i uge 26

SPAR 30% og få fri Pool & Spa samt minigolf
Brug koden: UGE26

-når du booker online. Koden skal indtastes i sidste trin i bookingen, sammen med navn og adresse.

* Rabatten gives på overnatningsprisen ved minimum 3 overnatninger. Gælder for hytter, mobilehomes, udlejningstelte og feriehuse.
SPAR 30%

Har du mulighed for at holde ferie i uge 26, har vi banket prisen helt ned.

På Feddet Strand Resort gør vi det billigt for bedsteforældre at tage de mindste med på ferie i uge 26. Vi giver hele 30% rabat + fri pool og minigolf. Det er endda i en uge hvor priserne i forvejen er betydeligt lavere end i skolernes sommerferie.

Det er dyrt nok at være småbørnsfamilie i dag!

Derfor går vi den anden vej, og sænker prisen på en uges drømmeferie for småbørnsfamilien, hvor underne ikke er afhængige af skolernes ferier, når vi giver 30% rabat + fri Pool & Spa samt minigolf i uge 26.

Du sparer lange køreture sydpå, eller kaos i lufthavnen, når du tager familien med til Feddet. Vi garanterer at det bliver en ferie i ikke kommer til at fortryde. 

Men skynd dig at booke. Der er rift om de gode pladser og hytter.

 

Hvide bølger

UGE 26 TILBUD

Spar 30% + fri pool og minigolf ved minimum 3 overnatninger

Betingelser for tilbuddet:

 • Brug rabatkoden UGE26 når du booker online. Koden skal indtastes i sidste trin i bookingen, efter du har indtastet navn, adresse mv.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 • Rabatten gælder kun på overnatningsprisen
 • Der skal minimum bookes 3 sammenhængende overnatninger
 •  Gælder overnatninger  i  hytte, feriehus, glampingtelt, udlejningsvogn eller mobilehome.

Se 360 grader fotos fra Feddet

Se området, faciliteter, overnatningsmuligheder og de mange aktiviteter i vores populære virtuelle rundtur

Hvad kan I lave på Feddet?

Tag på stranden

Feddet Strand er en af Sydsjællands bedste og mest populære badestrande. Den strækker sig flere kilometer langs Feddet. Feddet Strand er med sit lave vand en lækker børnevenlig strand med masser af dejlig hvidt sand til at bygge flotte sandslotte i og slippe fantasien og kreativiteten løs.

Derudover byder stranden på masser af aktiviteter om sommeren, rideture langs stranden, beach volley, hygge i vores store strandtelt samt fri vandleg og sjov på vores hoppe- og forhindringsbaner, som ligger placeret ude i vandet.

Se mere om stranden her

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

 • Stort klatre- og boldland
 • Air hockey
 • Pool
 • Playstations med børnevenlige spil
 • Playstations med moderne spil for unge og voksne
 • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

Se mere on Fun & Play her

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Se mere om Pool & Spa her

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Se mere om vores legepladser, junglebane og Netland

AdventureGolf

Adventure Golf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Se mere om AdventureGolf her

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Tag på udflugt i sommerferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.