Store Bededagsferie på Feddet

Nyd den ekstra fridag i de skønneste omgivelser

Se priser og book online her

Store Bededagsferie på Sjælland

Mange af os glemmer de skønne muligheder for familietid, som foråret gemmer på. Pak kufferten og tag til Feddet Strand i St. Bededag og hold miniferie på en af Danmarks mest hyggelige og familievenlige camping- og ferieresorts – så sørger vi for fantastiske ferierammer, mens I kan nyde en forlænget weekend med fokus på familiehygge.

 Grib chancen for en miniferie med familien og tag af sted til Feddet Strand på St. Bededag. Her kan I nyde bededagsferien i fulde drag med timevis af leg i det varme indendørs vandland, gode gåture i naturen eller langs vandet, fornøje jer med leg i vores aktivitetshus eller på en af vores mange legepladser, eller få fyldt maven på vores familievenlige restaurant.

Store Bededagstilbud
Spar 20% + gratis adgang til Pool & Spa samt minigolf

Her er både tilbud til jer, som kommer i egen campingvogn, autocamper eller telt og tilbud til jer, som ønsker at bo i feriehytte, mobilehome eller i et af vores skønne feriehuse. Tilbuddene kan bookes fra torsdag den 4. maj til søndag den 7. maj 2023. 

Tilbuddet og de aktuelle priser kan ses og bookes i vores onlinebooking her.

Bemærk: Begrænset antal pladser.

Vi har indført dynamiske priser, som ændrer sig efter efterspørgslen. Hvis du vil have opholdet til den laveste pris, anbefaler vi du bestiller så tidligt som muligt.

Hvide bølger

STORE BEDEDAGS- TILBUD

SPAR 20%
+
fri Pool & Spa samt minigolf

Brug rabatkoden: STB2023

Betingelser for tilbuddet:

 • Gælder når du booker minimum 3 sammenhængende overnatninger i perioden fra fredag den 4. maj til søndag den 7. maj 2023
 • Gælder for ophold i egen vogn, telt eller autocamper
 • Gælder for ophold i hytter, mobilehomes eller feriehuse
 • Gælder for ophold i udlejningstelte
 • Der gives ikke rabat på slutrengøring i udlejningsenheder samt forbrug af strøm
 • Der gives ikke rabat på yderligere services som f.eks linnedpakker, restaurant, BonBon-Land billetter mv.
Brug rabatkoden: STB2023 for at få rabatten. Koden indtastes i sidste trin i bookingen efter du har indtastet navn og adresse.

Hvad kan I lave på Feddet?

Pool & Spa

Ingen ferie uden pool og indendørs vandland. Når I vælger Feddet Strand Resort, får i en børnevenlig campingplads med vandland i topklasse. Vi har et skønt indendørs vandland med sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnepool, fontæner, springvand, legeredskaber og meget mere. Opvarmet og udendørs spabad samt panoramasauna. Der er lagt op til mange hyggelige og sjove timer for hele familien.

Indendørs aktivitetshus

I det store indendørs aktivitetshus Fun & Play, venter der et sandt paradis for børn.

Her kan ungerne boltre sig med:

 • Stort klatre- og boldland
 • Air hockey
 • Pool
 • Playstations med børnevenlige spil
 • Playstations med moderne spil for unge og voksne
 • Børneaktiviteteter

I aktivitetshuset Fun & Play kommer børnene ikke til at kede sig, der er nemlig plads til masser af leg for alle aldre, mens tiden flyver afsted.

AdventureGolf

Minigolf er en utrolig populær familieaktivitet på Feddet Strand Resort. De 12 baner er sjove, udfordrende udformet og beklædt med kunstgræs, som er med til at give spillet en ”rigtig golffornemmelse”. Der er også en lille ”putting green” til at øve sig på inden spillet går i gang. Her får I rig mulighed for at dyste om opvasken eller hvem der går op med skrald på ferien.

Legepladser og Netland

Børnene kommer helt sikkert ikke til kede sig på Feddet Strand Resort. Her er legepladser i alle størrelser inde og ude – hoppepuder – gynger – Netland, junglebane samt meget mere.

Rundt om i ferieparken finder du legepladser for alle aldre. Vi har hele 10 forskellige at vælge imellem.

Prøv f.eks. den store legeplads med flere hoppepuder, gynger, vippedyr samt meget mere. Her finder du også vores meget populære fodboldbane, hvor der tit spilles bold uanset om man er lille eller stor.

Er du til fart, har du mulighed for at leje en af vores mange populære gokarts. Her er alt fra 1 til 6 personers gokarts.

Oplev Feddets natur & strand

Elsker I at være ude i naturen? Eller trænger I bare til at komme væk fra en travl hverdag og fra bylivet? Når I tager på ferie på Feddet, kan I virkelig få den allerbedste naturferie.

Vores eget danske land byder nemlig på meget utrolig flot natur, som man ikke lige ser til hverdag. Feddet Strand Resort er beliggende i helt idylliske omgivelser på Feddet i Faxe bugt, hvilket er et af de smukkeste steder på Sjælland.

Området rummer både masser af strand, og skov med historiske pejlemærker, muligheder for smuk udsigt, fantastisk natur og rigt dyreliv.

Nyd en god middag

Når I besøger Feddet Strand Resort skal I også kunne spise godt til en fair pris. Derfor har vi midt på pladsen en fantastisk restaurant med lækre retter.

Restaurant Feddet er stedet, hvor alle er velkomne, du kan sætte dig ned, slappe af, nyde livet og blive serviceret med et smil.

Vi har også mange andre gode spisemuligheder på Feddet. Er du til en hyggelig middag i campingvognen, teltet, hytten eller feriehuset, så har vi lækker take away mad i høj kvalitet. Prøv f.eks. en omgang pizza fra PizzaBaren eller nogle lækre burgere fra BurgerBaren.

Overnatningsmuligheder på Feddet

Du kan overnatte på Feddet på mange måder. Se her hvilke muligheder der er.

Hytter & Mobilehomes

Tag på udflugt i Store Bededagsferien

Tæt på Feddet finder du ligeledes nogle af Danmarks bedste og mest populære seværdigheder, turistattraktioner og familieoplevelser.

Oplev historie og kultur, musik, forlystelsesparker, zoologiske haver og meget, meget mere. Attraktionerne findes i alle udstrækninger, så der er noget til alle aldersgrupper.

De mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser findes inden for 10-100 km.

Skal du med i klubben?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores gode tilbud og nyheder. Det er selvfølgelig gratis.