Campinghytter i særklasse

På Feddet Strand har vi flere forskellige hytter. Mon ikke også der er en hytte der passer jer?

Campinghytter og mobilehomes på Sjælland tæt på København

Nyd livet i en campinghytte eller i et mobilehome.

Hytteferie er nemlig rigtig ferie. Pak bilen med de mest nødvendige ting – bogen, der ikke er læst endnu, spillekort og badetøj. Kør til Feddet Strand Resort, stil kufferterne ind, så er ferien startet!

5 typer hytter på Feddet

På Feddet kan du vælge mellem 5 forskellige typer campinghytter. Spa Lodge, Spa  Mobilehome, Comfort Lodge, Lærkehytte og Dyrefri Comfort Lodge. Læs mere om de forskellige hytter og mobilehomes her på siden.

Hytter & Mobilehomes

5/5
En Spa Lodge er vores mest populære hyttetype, topmoderne indrettet, udendørs spabad og sovepladser til 6 pers.
5/5
Overnatning i absolut topklasse. Mobilehome med egen jacuzzi på terrassen. Stor træterrasse med gasgrill og loungemøbler. Uden tvivl Danmarks bedste mobilehome.
4/5
Strandhytten er moderne luksushytte indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 5 pers.
4/5
Lærkehytten er en komfortabel luksushytte indrettet med sovepladser til 5 pers.
Strandhytten er moderne luksushytte indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 5 pers.

Campinghytter for alle

Ferie i hytter er for alle. For tøserne der skal på hyggeweekend. Drengene på herretur. Familien på årets sommerferie. Parret på den romantiske og afslappende ferie. I vores hytter er der nemlig alt, hvad I har brug for – så I blot behøver pakke bilen med det mest nødvendige til ferien.

Hytterne er beliggende i et skønt naturområde, tæt på København og i et resort område med et væld af både indendørs og udendørs aktiviteter. Lyder det som noget for jer? Så skal I vælge Feddet Strand Resort.

Vores campinghytter kan lejes året rundt, eksempelvis til en hyggelig pinseferie eller en af øvrige ferieperioder.

Campinghytter nær København

Leder du efter campinghytter på Sjælland? Feddet Strand Resort har en perfekt beliggenhed. Området er tæt på København, som kan nås i bil på ca. 1 time. Vores lækre feriehytter er derfor perfekte, hvis du søger at komme lidt væk fra storbyen og slappe af i den rolige natur. I kan lave noget god mad, drikke lidt lækker vin og måske besøge vores afslappende wellness.

De er også perfekte, hvis du skal på ferie på Sjælland og drømmer om at gå på opdagelse i den danske hovedstad. I kan tage en eller flere feriedage ud af programmet til at køre til København. Her er der masser af oplevelser for både børn og voksne – som Tivoli, Bakken eller København Zoo. I kan også tage på shoppingtur på strøget eller gå ned forbi havnen og få et glimt af Den Lille Havfrue. Der er virkelig mange oplevelser inden for både kunst, kultur, sjov og shopping i København.

Feriehytter tæt på stranden

Vores feriehytter er alle beliggende i skønne områder med strand og skov lige i nærheden. Der er derfor lagt op til en ferie, hvor I rigtig kan nyde naturen. Det kunne være med udendørs aktiviteter som ridning, MTB eller elektrisk motorcykel. Vi tilbyder mange spændende ture. I kan også bruge en hel dag på at slappe af og nyde hinandens selskab på en af Danmarks bedste strande. Og er I til endnu mere afslapning, så tilbyder vi også afslappende wellness, stort badeland og pool og helt nyt fitnesslokale.
Campinghytter til hele familien

På Feddet Strand Resort kan I vælge mellem 5 forskellige hytter – Spa Lodges, Comfort Lodges, Lærkehytter, Mobilehome eller en af vores dyrefri Comfort Lodges. Alle hytterne er rummelige og godt indrettede.

Spa Lodges er vores nyeste hyttetype, og indeholder alt, hvad man tænker om en luksusoplevelse. Hytten er en skøn helårsisoleret luksushytte, indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 6 pers. På terrassen finder du en skøn privat opvarmet spa.

Comfort Lodges er ferie på 1. klasse. Her er plads til, at 5 personer kan boltre sig. Der er terrasse, hvor sommeraftener kan nydes og klimaanlæg, når I skal køles lidt ned. Hytten er beliggende i gåafstand til stranden og til mange af vores aktiviteter.

Lærkehytten har en helt unik beliggenhed i utrolig smuk natur. Den er virkelig fin, og her kan I bare nyde mange super hyggelige stunder. Hytten har en hyggelig hems, gulvvarme og fladskærm med dvd. Der er også lagt op til afslapning på træterrassen og til mange gode gåture i området. Her er plads til 5 personer.

Mobilehome huset er indrettet med klimaanlæg og sovepladser til 6 pers. Det har 2 separate værelser, 1 værelse med dobbeltseng, og 1 værelse med 2 x enkeltsenge samt mulighed for køjeplads. I opholdsrum findes sovesofa, bord, stole, TV samt køkken med ovn, køleskab, kogeplader, opvaskemaskine, service m.m.

Husk også at vi har Spa Glampingtelte, Glampingtelte og vores popuære Spa udlejningsvogne.

Ønsker I camping i egen vogn, autocamper eller telt har vi også masser af plads til jer.

Spændende aktiviteter på Feddet

Book et ophold på Feddet her

Klik på kortet for at hente det i PDF version